Vildere Hverdag i uge 39+40

Skal jeres kommune have de unges ideer til mere biodiversitet? I efteråret 2022 kører vi et forløb om biodiversitet hvor det bliver muligt for skoleklasser at dyste på tværs af kommuner om de bedste ideer til gavn for miljøet.

Selve idérunderne og Kampdagen bliver afviklet i løbet af uge 39 og 40, men man kan lave forberedende aktiviteter i ugerne op til, afhængig af hvordan det passer ind i den øvrige undervisning. Læs her hvordan et Demokratiskole forløb typisk forløber.

Kontakt os og hør mere om hvordan I kommer med.

Danmarks Vildeste Kommune 2022

Et forløb for skoleklasser om biodiversitet bidrager til kommunens indsats for at blive Danmarks Vildeste Kommune, både ved at engagere de unge og øge deres viden og bevidsthed omkring biodiversitet men også gennem at skabe konkrete tiltag som kan føres ud i livet.

Alle Danmarks 98 kommuner dyster i 2022 om titlen som Danmarks Vildeste Kommune og en præmie på 1 million til at føre et vildt naturbeskyttelsesprojekt ud i livet. Kommunerne skal selv komme med ideer til hvordan de vil gøre netop deres kommune mere vild, og alle kneb gælder så længe det er til gavn for biodiversiteten.