Ledige job: Demokratiskolen søger en medarbejder, der er skarp til kodning

Demokratiskolen søger en studentermedhjælper, der er skarp til kodning
I demokratiskolen inddrager vi unge i demokratiske processer via en digital platform, hvor
kommuner, lærere og elever samarbejder om at udvikle ideer og løsninger for lokalsamfundet.

Læs mere

Ny projektleder i Demokratiskolen

Den 1. oktober begyndte Kristoffer Gjerding i sit drømmejob som projektleder i Demokratiskolen.  Kristoffer kommer fra et job som specialkonsulent og fagligt fyrtårn ift. unges uddannelse.

Læs mere

Tænk globalt – Gro lokalt 

Demokratiskolen har lagt øret til jorden og udviklet et undervisningsmateriale til udskolingen om biodiversitet. Vi begynder i den globale naturkrise, men bliver hurtigt lokale, jordnære og praktiske. Biodiversitet er på dagsordenen i alle kommuner såvel som på landsplan. I december afholder FN en stor regeringskonference om sagen.

Læs mere

Demokrati skal læres ude i virkeligheden

Der er mindst én verden imellem den måde unge tænker på og så den måde, man tænker på i en moderne, kommunal forvaltning. Hvis kommunerne vil inddrage unge reelt, skal den strække sin gode vilje langt. Men vi hjælper gerne med erfaring – og opfindsomhed. Demokratiskolens formand Jacob Andersen har skrevet kronik i ”Kommunen”.

Læs mere

Demokrati i skolen

Demokratiskolen har en søsterorganisation. Ovenikøbet en tvillingesøster-organisation.

Læs mere

Bevilling fra Trygfonden

Demokratiskolen er åben igen! På baggrund af en generøs bevilling fra TrygFonden kan vi igen tilbyde Demokratiskoleforløb til alle udskolingsklasser i Danmark – allerede her fra 2022. Vi har to færdige forløb om biodiversitet og madspild, men vi kan også sammensætte nye forløb baseret på din kommunes aktuelle fokusområder. Kontakt os for at høre mere.

Læs mere

Demokratiskolens nye hjemmeside

Demokratiskolen har fået ny hjemmeside! Vi er i fuld gang med at udbygge den, så hvis du opdager noget vi har overset eller du har ønsker til yderligere information, så skriv til os på kontakt@demokratiskolen.dk

Læs mere