Invitation til For fælles kraft (1)

Demokratisk ulighed og demokratisk dannelse blandt unge i en krisetid Vi vil gerne have dig/jer med i en fælles drøftelse af, hvordan vi engagerer unge i demokratiets aktuelle udfordringer. I Danmark har vi mange foreninger, skoler og offentlige og private tilbud, som arbejder med unges demokratiske dannelse, men vi har ikke et fælles forum, hvor vi mødes, inspirerer og disku- terer med hinanden. Det prøver vi at skabe med denne konference. Konferencen afholdes på Ungdomsøen d. 28. april. Vi har inviteret et bredt udsnit af aktive unge, civilsamfundsorganisationer, kommuner, uddannelsesin- stitutioner, forskere mfl., der på forskellige vis er med til […]

Demokratisk ulighed og demokratisk dannelse blandt unge i en krisetid

Vi vil gerne have dig/jer med i en fælles drøftelse af, hvordan vi engagerer unge i demokratiets aktuelle udfordringer. I Danmark har vi mange foreninger, skoler og offentlige og private tilbud, som arbejder med unges demokratiske dannelse, men vi har ikke et fælles forum, hvor vi mødes, inspirerer og disku- terer med hinanden. Det prøver vi at skabe med denne konference.

Konferencen afholdes på Ungdomsøen d. 28. april.

Vi har inviteret et bredt udsnit af aktive unge, civilsamfundsorganisationer, kommuner, uddannelsesin- stitutioner, forskere mfl., der på forskellige vis er med til at forberede unge på et demokratisk liv. Vi vil præsentere jer for hinanden, for ny viden og for stærke, unge stemmer i debatten.

Men de vigtigste stemmer bliver jeres.

Konferencen vil bl.a. foregå som Open Space, hvor I fører ordet og drager konklusionerne. Formålet er i fællesskab at skabe ny viden, udvikle og styrke jeres arbejde med unges engagement og demokratiske dannelse.

For fælles kraft (1) er den første af en række konferencer, for alle os, som arbejder med unge og fremti- dens borgere.

Læs mere om programmet og hent vores officielle invitation her: